Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Hulp voor Dinkellandse ondernemers bij oriëntatie op de toekomst

Benno20 Brand
Wethouder Benno Brand - Gemeente Dinkelland
Beeld: Twente FM

DINKELLAND - Gemeente Dinkelland gaat samen met de Regionale Organisatie Zelfstandigen advies geven aan ondernemers bij het maken van passende keuzes voor de toekomst. De gemeente biedt hiermee steun aan ondernemers die hulp willen bij heroriëntatie.


“We verbreden hiermee de dienstverlening aan onze bedrijven”, geeft wethouder Benno Brand aan. ”Hierover hebben we afspraken gemaakt met ROZ. Zij is specialist in hulp bij succesvol ondernemen.”

Hulp op maat

ROZ biedt ondernemers niet alleen financiële hulp, maar helpt hen ook nadenken over de toekomst van hun onderneming. “In eerste instantie vindt een oriënterend gesprek plaats. Na dit gesprek gaat ROZ samen met de ondernemer kijken welke route het beste bij de persoon of het bedrijf past. Zo
zorgen we voor hulp op maat”, vult wethouder Ilse Duursma aan.

Gevarieerd ondersteuningsaanbod

De ondersteuning biedt ruimte voor maatwerk. Heroriëntatie is voor ondernemers die hun businessmodel onder de loep willen nemen om te kijken of zij hier
voldoende middelen uit kunnen halen om van te leven, ondernemers die financiële vragen of schulden hebben en ondernemers die erover nadenken (gedeeltelijk) te stoppen met het bedrijf en zich willen oriënteren op scholing of een baan in loondienst.

Meer informatie

Voor meer informatie kunnen ondernemers kijken op www.rozgroep.nl/herorientatie. Ook kunnen zij contact op nemen met ROZ door te bellen naar 074-2415100 of te mailen naar [email protected].
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.