Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Landgoed Twente Marathon snel vol

Everlo20 LTM
Archieffoto LTM bij het Everloo
Beeld: Twente FM

ROSSUM - De inschrijving voor de Landgoed Twente Marathon zat ook dit jaar binnen mum van tijd vol. Na negen minuten waren alle beschikbare plaatsen voor de 'duo marathon' vergeven. Frits Huttenhuis, voorzitter van het evenement, spreekt van een dubbel gevoel.


"Binnen negen minuten zaten we vol. Het is natuurlijk fijn om te weten dat de Landgoed Twente Marathon zo populair is, maar aan de andere kant is het natuurlijk ook zo dat je iedereen de mogelijkheid wil geven om mee te doen", geeft Huttenhuis aan in een eerste reactie.

De inschrijving startte vrijdagochtend om 10.00 uur. Negen minuten later waren alle plaatsen voor de duo marathon vergeven. "Het is zo dat als je om 10.00 uur niet achter je laptop of computer zit, de kans groot is dat je je niet meer in kan schrijven. Aan de ene kant erg fijn, maar het is ook zo dat je iedereen de kans wil geven om mee te doen", aldus Huttenhuis.

De Landgoed Twente Marathon vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 oktober. De start- en finishlocatie is Havezathe Het Everloo in Rossum.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.