Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Hervatting trainingen LAAC

Sport hardlopen
Hardlopen
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – De hardlopers van LAAC zijn officieel weer in training. De donderdagochtend- en donderdagavondtraining is op 20 mei begonnen en de dinsdagavondtraining begint op 25 mei.


De trainingen zijn nog wel met 1,5 meter afstand en een maximale groepsgrootte van 30 personen. “Je hoeft je niet aan te melden maar kunt gewoon naar de training komen. Tijdens de trainingen moeten we afstand houden binnen de groep. Probeer hier zelf aan te denken zodat de trainers niet als politieagenten hoeven te functioneren’’, aldus LAAC.

De club zorgt er voor dat de verschillende groepen op verschillende plekken verzamelen om ophoping te voorkomen en groepen onder de 30 personen te houden.

“Ook tijdens de training moeten de groepen niet in elkaars buurt komen. Daarvoor hebben we een schema vastgesteld dat je kunnen vinden op onze site. Helaas mogen we nog geen gebruik maken van de kleedkamers en
douches.’’

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.