Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Motie fietspad Brandlichterweg

Gemeentehuis dinkelland
Gemeentehuis Dinkelland
Beeld: Twente FM

DENEKAMP - De motie van het CDA Dinkelland, Burgerbelangen Dinkelland en GroenLinks over de realisering van een haalbaarheidsonderzoek voor een vrijliggend fietspad aan de Brandlichterweg is door de gemeenteraad aangenomen.


Dit houdt in dat men met aanwonenden en gebruikers in gesprek gaat over de realisering van een vrijliggend fietspad aan de Brandlichterweg. Deze gesprekken worden vervolgens meegenomen in het haalbaarheidsonderzoek. Daarnaast wordt er onderzocht of grondeigenaren mee willen werken aan de realisering van het fietspad.

De gemeenteraad van Dinkelland gaat onderzoeken of het mogelijk is om financiële bijdragen van andere overheden of derden, in de vorm van subsidies, te realiseren. Het is de bedoeling dat de raad uiterlijk oktober 2021 geïnformeerd wordt over de uitkomsten van het onderzoek. Afhankelijk van de uitkomsten komt het met een vervolg.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.