Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Woonwensenonderzoek in Denekamp

20 21 denekamp woonwensenonderzoek
Wat gaat er gebouwd worden?
Beeld: Twente FM

DENEKAMP - Alle starters en senioren in Denekamp wordt gevraagd om mee te doen aan een grootschalig woonwensenonderzoek dat momenteel wordt gehouden door Warmes en de gemeente Dinkelland.


Het onderzoek wordt uitgevoerd door Lieke Bonke uit Denekamp, stagiaire bij aannemersbedrijf Warmes, in opdracht van de gemeente. Er zijn twee enquêtes; een voor starters van 18 tot en met 35 jaar en een voor senioren op de woningmarkt van 55 jaar en ouder.
De vragen gaan over allerlei onderwerpen, van budget tot wensen wat betreft buitenruimte en parkeerplaatsen. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt door Warmes om bouwproducten beter te laten aansluiten bij de vraag en door de gemeente Dinkelland bij het ontwikkelen van bouwprojecten in Denekamp.

Brandlichterweg

In het bijzonder gaat het om een bouwproject aan de Brandlichterweg waar binnenkort veertig woningen worden gerealiseerd. De gemeente Dinkelland wil het plan zo goed mogelijk laten aansluiten bij de wensen van de toekomstige bewoners.
De enquête kan ingevuld worden via de website www.warmes.nl.

De resultaten van de enquête worden in juni bekendgemaakt via www.warmes.nl en sociale media.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.