Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Trainers DTC’07 tekenen contract

2020 51 broekhuis dtc07
Wilco Broekhuis blijft bij DTC '07
Beeld: Twente FM

DINKELLAND - Wilco Broekhuis, de hoofdtrainer van het eerste elftal van DTC '07, heeft een nieuw contract getekend bij de club.


Dat geldt ook voor Cas Bruns, de assistent-trainer van het eerste, en Robin Padberg, als nieuwe hoofdtrainer van het tweede elftal.

Broekhuis begon aan het begin van het seizoen 2020/2021 als opvolger van de vertrokken Richard Telgenhof Oude Koehorst als trainer van het eerste elftal.

“Het seizoen werd echter al snel afgebroken vanwege de coronacrisis. De samenwerking verloopt vooralsnog zeer goed en daarom is besloten ook volgend seizoen met elkaar door te gaan’’, zo meldt het bestuur van DTC. “Zijn assistent bij het eerste elftal, Cas, blijft ook actief bij DTC '07 1."

DTC 2 krijgt vanaf volgend seizoen te maken met een nieuwe trainer. Robin Padberg, die de afgelopen seizoenen de eindverantwoordelijke was van het JO19-elftal, is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van het tweede elftal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.