Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

SDC’12 wil Club van Jaar worden

Sport voetbalveld voetbaler doel
voetbalveld
Beeld: Twente FM

DENEKAMP – Voetbalclub SDC’12 zet zich in voor de verkiezing 'Club van het Jaar' van de Rabobank. Stemmen voor SDC kan tot en met zondag 23 mei.


“Het is een uitdagend seizoen geweest voor alle verenigingen in Nederland’’, meldt SDC. “Desondanks kijken we bij SDC ’12 met een positieve blik vooruit en was de veerkracht groter dan ooit. Ook bij SDC '12 zijn er vele mooie initiatieven geweest om de club onder de aandacht te houden en de binding tussen de mensen en leden te behouden, wat bij een 'Doarperclub' als SDC '12 hoort."

"We hopen dat onze leden en achterban zoveel mogelijk op onze mooie club willen stemmen. De gemeentewinnaars worden bepaald door het aantal stemmen, we hebben minimaal vijftig stemmen nodig om in aanmerking te komen voor de titel van gemeentewinnaar. De jury kiest vervolgens per provincie uit een top 5 de provinciewinnaar om uiteindelijk in de laatste fase te komen om de titel club van het jaar binnen te slepen. De vakjury zal uiteindelijk de landelijke winnaar kiezen.’’

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.