Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Kaliber en Impuls op één locatie

36 kaliber oldenzaal
Kaliber Kunstenschool in Oldenzaal.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Impuls en Kaliber gaan samenwerken vanuit een gezamenlijke locatie: een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor jong en oud.


Welzijnsorganisatie Impuls en Kaliber Kunstenschool betrekken begin volgend jaar het voormalige pand van Univé aan de Wilhelminastraat in Oldenzaal. Op deze locatie starten zij samen een centrale ontmoetingsplaats in Oldenzaal: het Sociaal Cultureel Centrum.

Het Sociaal Cultureel Centrum wordt een trefpunt voor alle Oldenzalers, voor jong en oud. De ontmoetingsplaats draagt bij aan een totaal sociaal cultureel programma in Oldenzaal. Angelina Schoonewille, bestuurder van Kaliber Kunstenschool en Alice ten Dam, directeur bestuurder van Impuls, benadrukken dat het een plek wordt voor én van de Oldenzaler. Impuls zal er haar activiteiten organiseren op het gebied van welzijn. Ook de creatieve- en muzikale lessen van Kaliber gaan in dit pand plaatsvinden.
De start van het sociaal cultureel centrum staat begin 2022 gepland.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.