Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Voorronde online pokeren van Oldenzaal

20 21 oldenzaal poker
Pokeren voor coronatijd in Sassenheim
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Pokeren.nl Poker Series houdt maandag 24 mei de online voorronde van Oldenzaal. Het gaat om een landelijke recreatieve online toernooiserie waarbij niet om geld wordt gespeeld.


De afgelopen seizoenen (live) was de organisatie onder andere al te gast in de voetbalstadions van NEC, RKC Waalwijk, Feyenoord, Willem II, FC Oss en FC Utrecht en in de van der Valk vestigingen van Sassenheim en Groningen Hoogkerk.

De finale van het afgelopen seizoen werd in de grote zaal van het Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden gehouden. Vanwege de coronacrisis kunnen de livetoernooien geen doorgang meer vinden en worden nu online gespeeld.

Aan de online toernooien doen gemiddeld zo'n 200 spelers mee. Het gaat om een online pokeravond waarbij niet om geld wordt gespeeld. Het toernooi wordt gespeeld op de online cliënt van de organisatie, zal maximaal vier uurtjes duren, en richt zich op recreatieve spelers. "Veel mensen spelen thuis met vrienden of familie en willen niet voor honderden euro's in Holland Casino gaan pokeren. Precies voor deze groep is de Poker Series perfect", aldus de organisatie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.