Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Eurosped blijft sponsor volleybal

Sport volleybal
volleybal
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Het Oldenzaalse transport- en expeditiebedrijf Eurosped BV, hoofdsponsor van het gelijknamige Team Eurosped, heeft de sponsorverbintenis met het eredivisie damesvolleybalteam met minimaal één seizoen verlengd.


Team Eurosped speelt nu in Vroomshoop de thuiswedstrijden, daarvoor in Almelo. Het team begon bij Pollux in Oldenzaal.

“Team Eurosped is ambitieus, verzet sportief haar bakens en wil in de toekomst structureel meedoen om de prijzen’’, zo meldt het bestuur.

“In een inspirerende omgeving waar in normale tijd de zaal vol zit met enthousiaste supporters willen we "top" spelen en denken dit met de nieuwe trainer Petra Groenland te kunnen behalen. Diezelfde top is al jaren gewoon voor het bedrijf Ëurosped BV, onze hoofdsponsor. We zijn dan ook zeer verheugd dat we opnieuw met elkaar de verbinding aangaan. De goede naam van het volleybal Team Eurosped is in volledige synergie met Eurosped BV. Tevens zijn wij ook zeer content met de persoonlijke inbreng van eigenaar Jan Rödel, gedrevenheid en passie zijn belangrijke competenties die hij mede inbrengt.’’

Jan Rødel, eigenaar van Eurosped BV, zegt nog niet klaar te zijn met Team Eurosped. Op de vraag waarom Eurosped Top in Transport na 10 jaar hoofdsponsorschap opnieuw een jaar verlengt, antwoordt Rødel: “Hoewel ons budget het tweede van Nederland is, we over werkelijk innovatieve topfaciliteiten, een prachtige hal en een fanatieke supporterschare beschikken, hebben we de afgelopen jaren niet meer echt mee kunnen spelen om de prijzen. Dit was en is voor alle betrokkenen, staf, speelsters, supporters en sponsoren best teleurstellend. Mede daarom zijn wij als sponsor nog niet klaar in Vroomshoop. Want daar, waar we in onze branche een erg goede naam hebben opgebouwd en altijd de beste partner (willen) zijn voor al onze opdrachtgevers (top in transport), hebben we ook bij Team Eurosped nog steeds onze sportieve ambities. En die ambitie is niet om vierde of vijfde van Nederland te worden.’’

Rødel kijkt uit naar het volleybalseizoen 2021-2022. “Waarin we allen hopelijk bespaard blijven van coronaperikelen en we weer eens een “normaal” seizoen kunnen draaien, zonder allerlei vreemde toestanden en beperkingen. We denken met een representatieve spelersgroep, die komend seizoen onder leiding staat van Petra Groenland, volleybalminnend Nederland te kunnen gaan verrassen met fris en attractief volleybal, en hopen dat teamgeest, enthousiasme, passie en beleving ons naar nieuwe successen zullen leiden!”

Sponsortoernooi wederom verschoven
Dat het sponsortoernooi, dat dit jaar 21 mei zou plaatsvinden, wederom een jaar is uitgesteld, zal niemand verbazen. Dit toernooi dat altijd de derde vrijdag in mei gehouden wordt, is nu vastgesteld op 20 mei 2022.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.