Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Set-Up’65 sluit af met zege

Volleybal
Volleybal in hand
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM – De volleybalsters van Set-Up’65 hebben de zaterdag de laatste wedstrijd in de degradatiepoule van de eredivisie tegen VCN uit Capelle aan den IJssel winnend afgesloten: 3-2.


Woensdag verloor Set-Up nog met 0-3 van FAST uit Gennep. De setstanden tegen FAST waren 25-27, 18-25, 18-25. Maar drie dagen later waren de speelsters van trainer Brahim Abchir beter op dreef. Tegen VCN won Set-Up in de Schalm de eerste set met 25-20 en de tweede zelfs met 25-14.

In de derde set kwam Set-Up net iets tekort en werd het 22-25 voor VCN. Ook in de vierde set was VCN beter en ging Set-Up eraan met 17-25. Maar de Ootmarsumse ploeg richtte zich in de vijfde set toch weer op en won die set met 15-13.

Met 7 punten uit 8 wedstrijden eindigde Set-Up wel als laatste in de degradatiepoule, waar niemand uit degradeert. FAST won de groep voor Team Eurosped, VCN en Peelpush dat zaterdag met 3-0 van Eurosped won. Maandagavond meer op Twente FM.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.