Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

RSC houdt ledenvergadering online

Sport voetbalveld voetbaler doel
voetbalveld
Beeld: Twente FM

ROSSUM – Voetbalclub RSC houdt de ledenvergadering van maandag 31 mei online. Een fysieke vergadering zit er niet in, meldt voorzitter Sjoerd Bruinsma.


“Het heeft onze sterke voorkeur de ledenvergadering van RSC fysiek te houden. Omdat het elkaar ontmoeten en het onderscheiden van de jubilarissen toch op die wijze veruit het mooiste is. Daarbij niet te vergeten het napraten en borrelen. Echter, de versoepelingen gaan traag waardoor het niet te verwachten is dat wij op korte termijn een fysieke ledenvergadering kunnen organiseren’’, aldus Bruinsma.

Op de agenda kan nog invloed worden uitgeoefend. “Omdat wij toch de verbinding willen houden met onze leden en jullie willen informeren over de ontwikkelingen bij RSC hebben wij besloten de ledenvergadering online te houden en wel op maandag 31 mei. Uiteraard zijn wij ook benieuwd wat er bij jullie leeft, welke ideeën en of vragen er zijn.’’

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.