Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Oldenzaal Meijbreestraat 2,5 maand afgesloten voor alle verkeer

Wegwerkzaamheden bord
wegwerkzaamheden bord
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Bewoners van de Meijbreestraat in Oldenzaal hebben 2,5 maand lang te maken met bouwwerkzaamheden voor hun deur.


De werkzaamheden aan de Meijbreestraat duren nog tot 23 juli. Zolang is de straat gesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers. Het gaat om het kruispunt Haverstraat/Kruisstraat en het gedeelte tussen dit kruispunt en de Ootmarsumsestraat. Om het verkeer te ontlasten, wordt in deze periode het eenrichtingsverkeer in de Kruisstraat tijdelijk opgeheven.

In december is al gestart met het aanleggen van een waterberging in de straat; nu volgen de rest van de werkzaamheden.

Op het kruispunt Haverstraat en Kruisstraat en in het gedeelte tussen het kruispunt en de Ootmarsumsestraat worden twee grote betonputten geplaatst. Ook worden de oude riolen verwijderd. Vervolgens wordt een waterdichte krattenberging aangebracht. Voordat het nieuwe asfalt wordt aangebracht, worden de trottoirs, parkeerhavens en boomgroeiplaatsen aangelegd.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.