Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Set-Up’65 verliest van Peelpush

Volleybal
Volleybal in hand
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM – De volleybalsters van Set-Up’65 hebben in de degradatiepoule van de eredivisie verloren bij hekkensluiter Peelpush. In Meijel pakte de ploeg van trainer Brahim Abchir zelfs geen set mee; 3-0.


Set-Up verloor de eerste set 25-21 en de tweede met 25-19. Ook in de derde set kwam het team uit Ootmarsum er niet aan te pas, Peelpush sloot de set af op 25-19. In de stand ging Peelpush over Set-Up heen. Peelpush heeft nu 6 punten uit zeven wedstrijden, Set-Up is laatste met 5 punten uit zes wedstrijden.

Set-Up heeft nog twee wedstrijden te gaan. Op woensdag 12 mei speelt Set-Up in de Schalm tegen FAST uit Gennep. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

De laatste wedstrijd voor Set-Up in de degradatiepoule (waaruit geen clubs degraderen) staat voor zaterdag 15 mei op het programma. Dan is het om 7.00 uur in de Schalm Set-Up tegen VCN uit Capelle aan den IJssel.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.