Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Samenwerking FysioCure en vv Oldenzaal

18 massage
Behandeling.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL –Fysiotherapiepraktijk FysioCure heeft zich gevestigd bij voetbalclub vv Oldenzaal op Sportpark de Thij.


De praktijk neemt zijn intrek in de medische behandelkamer van de voetbalvereniging. Dat betekent dat er mogelijkheid is om actief te revalideren waarbij FysioCure gebruik maakt van de sportvelden.
Naast actieve revalidatie zet FysioCure de nieuwe locatie in om de toenemende vraag naar lokale behandelingen te beantwoorden. Dit is mogelijk, omdat er een volledig nieuw ingerichte behandelkamer is gerealiseerd.

Met de nieuwe behandelruimte beantwoordt de praktijk aan de zorgvraag en biedt zij de juiste zorg door de aanwezige faciliteiten, stelt Sven Vos van FysioCure. “Wij kijken er naar uit om mensen hier te ontvangen. Wie houdt er nu niet van om, naast de noodzakelijke, lokale behandelingen in de behandelruimte, in de frisse lucht met de geur van vers gemaaid gras op het veld te werken aan je herstel?’’
Ook bij vv Oldenzaal zijn ze blij. “Dit draagt bij aan een professionele en positieve uitstraling van onze vereniging’’, zegt secretaris Sandra Pool. “Ook is het mooi om te zien dat mensen met een blauwwithart - eigenaar Sven Vos speelde jaren in ons eerste elftal - weer terugkomen bij de club en de vvo een warm hart toedragen.’’

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.