Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Accent FM telt af naar Top 10

16 21 wierden accentfm750
Reindert Braakhekke en Gerben Immink
Beeld: Twente FM

TWENTE – De Accent FM Top 750 is toe aan de finaledag. Tussen 17.00 en 18.00 uur is de top 10 te horen die wordt afgesloten met de (verrassende) nummer 1.


Al sinds woensdagavond zendt het radiostation de Accent FM Top 750 uit; de piratenhitlijst die is samengesteld door luisteraars. Zaterdag tussen 17.00 en 18.00 uur is de finale; dan is de top 10 te horen. De dj’s hebben de top 10 al die tijd geheim gehouden en ze willen er niet veel over kwijt, behalve dat het een Engelstalig nummer is.

Ook vandaag is de Accent FM Top 750 behalve op de radio, ook te volgen op Twente TV, het tv-station van Twente FM en Accent FM. Luisteraars zijn welkom om reacties achter te laten en die worden onderin beeld vertoond. Ook zijn allerlei videogesprekken met artiesten te zien, waaronder ook een gesprek met de artiest van wie een nummer in de top 10 is beland.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.