Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Accent FM Top 750 live on air én op tv

16 21 wierden accentfm750
Reindert Braakhekke en Gerben Immink
Beeld: Twente FM

TWENTE – Het officiële startschot van de Accent FM Top 750 klonk woensdag om 18.00 uur. Sindsdien is de piratenhitlijst live op de radio en op tv te volgen.


Het as de officiële aftrap van de Top 750 van Accent FM, de piratenhitlijst die is samengesteld door luisteraars. Vanaf dat moment tellen de twaalf dj’s af naar de nummer 1 die zaterdag net voor 18.00 uur wordt uitgezonden.
Voorheen werd de hitlijst dag en nacht uitgezonden, maar dit jaar niet. De dj’s kregen zóveel reacties van luisteraars dat ze liever de mogelijkheid zouden hebben om de hele lijst te luisteren, dat is besloten om ’s nachts niet uit te zenden.

Live op tv

De Top 750 is ook live te volgen op Twente TV, het radiostation van Twente FM en Accent FM. Luisteraars zijn welkom om hun reactie te sms’en en te WhatsAppen naar 06 46460269, het telefoonnummer van de studio. De reacties worden onderin beeld getoond. De dj’s hebben bovendien regelmatig contact met diverse artiesten en die gesprekken zijn ook live op Twente TV te volgen.

Top 10 nog geheim

De Top 750 was dinsdagavond helemaal officieel en wordt nu gepubliceerd. De top 10 wordt nog even geheim gehouden; daarvoor moeten de luisteraars live afstemmen op de uitzending. De top 10 ziet er in elk geval heel anders uit dan andere jaren. De nummer 1 van vorig jaar – The Happy Song van Alpenfrieden Buam – is een heel eind gezakt dit jaar. Welk nummer dan wel op 1 staat? Het enige wat de Accent FM-dj’s willen verklappen, is dat het een Engelstalig nummer is.

Accent FM Top 750 op radio en tv

De Top 750 wordt uitgezonden op Accent FM (105.0 / 107.1) op woensdag van 18.00 tot middernacht, donderdag en vrijdag van 7.00 tot middernacht en zaterdag van 7.00 tot 18.00 uur. De uitzending is live te volgen via Twente TV, in heel Twente te ontvangen op televisie.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.