Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Ten Hag langer bij Ajax

Hag
Trainer Erik ten Hag verlengt contract
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Erik ten Hag blijft nog twee seizoenen trainer van Ajax.


De in Haaksbergen geboren Oldenzaler heeft zijn contract bij Ajax verlengd tot en met de zomer van 2023. Zijn huidige verbintenis liep tot medio 2022. Ten Hag (51) stond ook in de belangstelling van het Engelse Tottenham Hotspur, als opvolger van de ontslagen José Mourinho, zo melden diverse bronnen. Maar Ten Hag is blij met Ajax. “Ik weet wat ik hier heb en ik weet met welke mensen ik hier werk."

"Daarnaast weet ik hoe we de volgende stap weer kunnen zetten. Ik ben hier gelukkig", zegt hij op de website van Ajax.

"We willen nog hoger en de topclubs in Europa ergeren." Ten Hag kwam in januari 2018 bij Ajax. Daarvoor was hij trainer van FC Utrecht, Bayern München II en Go Ahead Eagles. Als asistent was hij werkzaam bij PSV en FC Twente, waar hij in 2002 als trainer begon in de opleiding.Als voetballer kwam Ten Hag tot 221 wedstrijden voor FC Twente.

In 2001 won hij met Twente de beker onder trainer Fred Rutten. Verder voetbalde Ten Hag als prof bij De Graafschap, RKC en FC Utrecht. In de jeugd speelde Ten Hag bij Bon Boys in Haaksbergen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.