Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Studenten maken knuffels om zieke Faelin te helpen

Faelin
Saxion maken knuffels om zieke Faelin te helpen
Beeld: Twente FM

TWENTE - Studenten van Saxion gaan vrijdag achter de naaimachines van de textielafdeling zitten om zoveel mogelijk knuffels te maken. Dit in het kader van de actie ‘Faelin’s reis naar genezing’.


Deze opbrengst van de verkoop van de knuffels wordt gebruikt om een levensveranderende behandeling in Amerika te kunnen betalen voor de driejarige Faelin. Faelin heeft een zeldzame vorm van epilepsie, die haar leven én die van haar familie volledig beheerst. Behandeling is mogelijk, maar daarvoor is veel geld nodig. Om geld in te zamelen is de Stichting Faelin in het leven geroepen.

Initiatiefneemster Susan Flokstra: "Het favoriete knuffeltje van Faelin is de inspiratiebron voor de actie ‘Faelin’s reis naar genezing".

Door het kopen van een knuffel maak je twee kinderen blij: de ontvanger én Faelin aldus Flokstra donderdagmorgen op Twente FM. De knuffels zijn te koop via www.StichtingFaelin.nl en de social media kanalen van de stichting. Doneren kan via www.geef.nl/nl/actie/faelins-reis/donateurs
Luister hier Susan Flokstra over de actie in Twente Wordt Wakker.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.