Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Future of Twente nieuwe hoofdsponsor FC Twente vrouwen: 'Het was een gouden combinatie'

16 21 enschede twentevrouwen
Presentatie nieuwe hoofdsponsor FC Twente vrouwen
Beeld: Twente FM

TWENTE – De vrouwen van FC Twente hebben weer een hoofdsponsor op hun shirt staan, namelijk Future of Twente. ­­­“Juist die kracht en die ambitie wat je bij de FC Twente vrouwen op het veld ziet, onderschrijft onze boodschap. Het was een gouden combinatie,” aldus Emma van Geel.


Future of Twente is een initiatief tussen tien vrouwen, diverse Twentse bedrijven en Twentse onderwijsinstellingen met als doel om in te zetten op vrouwelijk talent in de regio. Future of Twente was eerst alleen gericht op de FC Twente vrouwen. “Future of Twente is eind 2020 ontstaan toen tien vrouwen bij elkaar kwamen om te kijken hoe zij de FC Twente vrouwen beter konden profileren naar buiten toe. Al heel snel ontstond daar het idee om het veel breder te trekken en de kracht van die vrouwen te vertalen naar de regio. Om echt de ambitie van vrouwen uit de regio aan te spreken en verder te gaan ontwikkelen,” aldus voorzitter Emma van Geel.

Hoofdsponsor

Aanvoerder Renate Jansen is erg bij met de nieuwe hoofdsponsor: “Het is fantastisch. Het is natuurlijk onprofessioneel om geen hoofdsponsor te hebben en dat wij nu het mooie Future of Twente erop krijgen is heel mooi. Ik denk dat wij daar ook trots op mogen zijn. Het is alleen maar goed om Twents talent hier te houden en te ondersteunen.

De reportage is hieronder te bekijken.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.