Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

René Roord langer bij Twente vrouwen

FC Twente
FC Twente
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – René Roord heeft zijn contract verlengd met FC Twente. De Oldenzaler (56) blijft de komende drie seizoenen manager vrouwenvoetbal bij FC Twente Vrouwen.


FC Twente Vrouwen is nog volop in de race voor de landstitel. De ploeg liet in het begin van de competitie wat punten liggen, maar eindigde uiteindelijk wel bovenaan. De play-offs volgen nog. “Afgelopen jaren heb ik met veel plezier een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal bij FC Twente", vertelt Roord op de site van zijn club.

Roord verlengt zijn taak graag.

“Ik kijk ernaar uit om hier de komende jaren samen met de staf aan verder te werken. Er liggen mooie uitdagingen voor ons en we willen nieuwe stappen zetten. Daarbij willen we talentvolle speelsters uit de regio verder ontwikkelen, zodat zij aan kunnen blijven sluiten bij de eerste selectie." Roord vervult vanaf 2016 de functie van manager vrouwenvoetbal bij FC Twente. In de periode van 1981 tot 1987 speelde de Oldenzaler 82 competitiewedstrijden voor FC Twente. René Roord is de vader van Jill Roord, speelster van de Oranje Leeuwinnen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.