Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Run Bike Run gaat uit van groen licht; ‘Wij zien goede mogelijkheden voor wedstrijd’

15 rbr
Run Bike Run in Deurningen.
Beeld: Twente FM

DEURNINGEN – De organisatie van de Run Bike Run in Deurningen gaat ervanuit dat het evenement dit jaar door kan gaan. Geplande datum is zaterdag 3 juli.


Vorig jaar moest het bekende sportevenement worden afgelast. Over de editie van dit jaar is de organisatie beter te spreken: “We zien op dit moment voldoende mogelijkheden om de wedstrijd goed en veilig te kunnen organiseren. We willen de atleten bovendien graag perspectief bieden om weer in wedstrijdverband te kunnen sporten.”

Zekerheden over de omstandigheden van de wedstrijd zijn er niet, of er publiek is toegestaan bijvoorbeeld.
Deelnemers kunnen zich vrijblijvend inschrijven. Het inschrijfgeld wordt niet eerder geïncasseerd dan dat er een definitief besluit is genomen over het doorgaan van de wedstrijd.

“We gaan er alles aan doen om, met alle mogelijkheden die we hebben, er weer een geweldig evenement van te maken," besluit de organisatie.

Rennen, fietsen, rennen

De wedstrijd bestaat uit twee ronden hardlopen van in totaal 7,4 kilometer met een passage over het dorpsplein. Daar kan vervolgens de fiets worden gepakt om de afgezette fietsrondes in het buitengebied van in totaal 31 kilometer te fietsen. Als laatste wordt er nog een ronde hard gelopen en finisht men weer op het dorpsplein in Deurningen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.