Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

‘Voetbalspel’ bij VV Oldenzaal, dat is ander voetbal speciaal voor jeugd

Oldenzaal voetbalvereniging Zvv De Esch
Oldenzaalse voetbalvereniging Zvv De Esch.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Voetbalclub VV Oldenzaal biedt vanaf zondag 18 april ‘Voetbalspel’ aan: sporten en bewegen met de bal aan de voet.


De actie is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar. Ook in mei, juni en juli is er op de zondag Voetbalspel.
“Met een bal kun je zoveel leuke en gevarieerde spellen en sporten doen. En dat is precies wat we gaan doen bij Voetbalspel", stelt de club. “Leren dribbelen, passen, slalommen, schieten, estafettespellen, paaltjesvoetbal, rennen en sprinten, maar ook tikkertje met de bal of spelen met een andersoortige bal."

De club zet in op de brede, algemene ontwikkeling van kinderen en op plezier maken met elkaar. "Kortom, alle ingrediënten voor een gevarieerd uurtje trainen zijn aanwezig. Kom je ook?"

Voetbalspel begint zondag 18 april om 10.00 uur op sportpark De Thij aan de Bornsedijk. De vervolgdatums: 2, 16 en 30 mei, 13 en 27 juni en 11 juli plus een vervolg na de zomervakantie. Meer informatie: [email protected].

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.