Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Eerst testen, dan feesten bij Metropool in Hengelo en Enschede

14 altingun
Altin Gün.
Beeld: Twente FM

TWENTE – Wie graag naar een concert toe wil, kan binnenkort terecht bij de testevenementen van Metropool. Bezoekers moeten wel eerst getest worden op corona.


De Metropoollocaties in Hengelo en Enschede hebben de concerten gepland op 22, 23 en 24 april. ‘Gewone’ concerten zijn het niet: ze duren een uur en zodra de show is afgelopen, is de bar dicht. Tijdens de show kunnen drankjes worden besteld, maar die worden aan tafel geserveerd.

Het gaat om de concerten van Turkse folkartieste Altin Gün (donderdag 22 april), Jazzrockcafé (22 april, uitverkocht), metalband Graceless (vrijdag 23 april), popband Wies (23 april, uitverkocht), S10 (zaterdag 24 april) en Minka voor de Popronde (ook 24 april).
Een van de concerten bezoeken? Bezoekers moeten eerst een kaartje kopen, vervolgens een testafspraak maken, de test maximaal 40 uur voor het evenement laten uitvoeren en het testresultaat meenemen naar het evenement.

www.metropool.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.