Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

DSVD niet in alternatieve competitie

Dsvd2027102019
DSVD tegen V&L
Beeld: Twente FM

DEURNINGEN – De handbalsters van DSVD doen niet mee aan de alternatieve competitie die het Nederlands Handbal Verbond vanaf 10 april begint.


Ook Borhave uit Borne doet niet mee. De kosten voor de verplichte coronatesten vormen een belemmering.

DSVD heeft Jan Majoor gecontracteerd als de nieuwe trainer/coach van DSVD Dames 1. Hij volgt het huidige trainerskoppel Arjan Averink en Olga Assink op. “Oud-international Jan Majoor speelde bij PSV en Blauw Wit en was onder andere trainer bij BFC, Hercules, AAC en Kwiek. Ook trainde hij in het seizoen 2012/2013 al bij DSVD. DSVD gelooft in de Nederlandse handbalvisie en heeft met Jan Majoor een trainer aangetrokken die daarin bewezen goed werk heeft afgeleverd, hetgeen ook het NHV bevestigt. DSVD heeft de laatste jaren maar liefst zes speelsters afgeleverd aan Jong Oranje en zal zich sterk blijven focussen op opleiding," zo meldt de club.

De dames van DSVD zullen binnenkort de training in de zaal weer hervatten conform het protocol verantwoorde opstart topcompetities.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.