Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Bayern wint KOSC-toernooi

Sport voetbal op gras
Voetbal op groen veld
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM – Het 4x4 geboortejaar toernooi dat KOSC heeft gehouden heeft niet de minste winnaars opgeleverd: Bayern München, Liverpool, Juventus en AZ.


Bayern was de beste in de groep geboortejaar 2009-2010. Liverpool won geboortejaar 2011, Juventus 2012-2013 en AZ geboortejaar 2014. Zon, regen, hagel en wind, het maakte de spelers en coaches van KOSC-onderbouw allemaal niets uit, zo meldt de voetbalclub.

“Gelukkig werd er op ons sportpark op de zaterdagochtenden weer volop gevoetbald. Door de coördinatoren van de onderbouw werd een leuk toernooi in elkaar gedraaid. De teamindelingen vonden plaats op basis van de leeftijd. Gerenommeerde clubnamen uit binnen- en buitenland werden aan de teams verbonden. Tevens werden per speler een tweetal penalty’s genomen op keeper Xander ter Huurne.’’

Tijdens de laatste wedstrijddag werden de spelers overvallen door een fikse hagelbui. “In korte tijd was het kunstgrasveld helemaal wit. Hoezo maart roert zijn staart. Er moest tijdelijk worden uitgeweken naar het normale grasveld. Dat ging gelukkig met hulp van iedereen probleemloos. De uiteindelijke winnaars ontvingen van jeugdvoorzitter Chris Peters een verdiende medaille.’’

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.