Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Twente FM Luustert Met… met Alwie Kroeze

Luustert20met20 YOUTUBE20alwie20kroeze Tekengebied201
Aflevering 1: Alwie Kroeze
Beeld: Twente FM

AADORP – Twente FM presenteert met trots de nieuwe muziekrubriek ‘Twente FM Luustert Met’. Alwie Kroeze is hoofdgast in de eerste aflevering.
Twente FM Luustert Met is een idee van Maurits Olde Olthof, oud-stagiair bij Twente FM. Hij wil Twentse muzikanten een platform bieden om te laten zie hoe muzikaal Twente is en bedacht daarvoor het format van deze videoserie.
In de eerste aflevering staat Alwie Kroeze centraal. De innemende volkszanger uit Langeveen is populair in het piratencircuit vanwege zijn muzikaliteit, maar ook om zijn enthousiasme en jovialiteit.

Wat maakt het artiestenvak zo bijzonder? Kroeze vertelt er uitgebreid over in deze eerste aflevering van Twente FM Luustert Met.

Nog meer artiesten

Kroeze is de eerste artiest die is geïnterviewd voor de nieuwe rubriek. Hierna volgen er nog meer, maar dat laat nog even op zich wachten vanwege strenge coronaregels. Het is nogal lastig interviewen als artiesten geen cameraploegen mogen ontvangen. Het interview met Kroeze was al eerder, toen er nog wel gewoon geïnterviewd kon worden.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.