Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

'We moeten weer verder met elkaar'

Marc20 Smellink
Marc Smellink van CDA Dinkelland
Beeld: Twente FM

TWENTE – Marc Smellink van het CDA heeft gereageerd op wat ik momenteel speelt omtrent Omtzigt, dit deed hij in de ochtendshow van Twente FM. “Ik sta er ook nuchter in: snel de discussie eindigen, we moeten weer verder met elkaar voor Nederland.”


Wat erg belangrijk is? “Het gaat er vooral om dat Pieter Omtzigt gezond is en blijft. En dat hij heel snel naar Den Haag kan om daar zijn werk uit te oefenen. Maar zijn gezondheid staat voorop en dat vind ik belangrijker dan alles wat er nu omheen gebeurt,” aldus Smellink.

Uitgewerkt?

Of hij er uitgewerkt wordt bij het CDA? “Mensen suggeren dat en ik vraag mij echt af waar dat vandaan komt. We hebben gisteravond een duidelijk bericht gehad van het landelijke CDA-bestuur. Wij hebben het beste kamerlid in huis, daar moet je trots op zijn. Die moet je er niet uit willen werken. Of wie dan ook. Dat zijn allemaal geruchten en ik hou mij vooral bij de feiten. En natuurlijk wordt er intern veel over gesproken, daar is ook niks mis mee. Dat is ook mooi aan het CDA, dat dat kan. Ik ben er ook nuchter in: snel de discussie eindigen, we moeten weer verder met elkaar voor Nederland.”

Het gehele interview live op de radio is hier te beluisteren.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.