Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Peter De Vries en Venancio Ramirez nieuwe trainers VV Oldenzaal

Sport voetbal op gras
Voetbal op groen veld
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Peter de Vries en Venancio Ramirez vullen komend seizoen samen de rol van hoofdtrainer in bij vierdeklasser VV Oldenzaal.


De Vries – de ervaren trainer uit Denekamp die eerder al trainer was bij VV Oldenzaal - is daarbij de begeleider van de beginnende Ramirez.
Ramirez kwam als speler talloze seizoenen uit in de hoofdmacht van VV Oldenzaal.

In 2009 werd hij gehuldigd voor zijn 250ste wedstrijd in het eerste en als toenmalige spits is hij clubtopscorer aller tijden met ruim 150 officiële doelpunten.

"Ik heb al eerder aangegeven ambities te hebben als trainer," zegt Ramirez op de site van VV Oldenzaal. "Na een aantal gesprekken met de commissie voetbalzaken en het bestuur, is besloten de samenwerking vanaf komend seizoen aan te gaan."
::volgendepagina::
Ramirez voetbalde in het eerste elftal onder De Vries, die van 2010 tot 2014 voor de groep stond. Zij werkten nauw samen tijdens de speciale oefenwedstrijd VV Oldenzaal - Ajax in 2012 en in het jubileumjaar 2014 toen de VV Oldenzaal haar 100-jarig bestaan vierde.

Joost Klein Buursink, de huidige trainer van VV Oldenzaal, is vanaf komend seizoen coach van Saasveldia.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.