Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

250 badeendjes om te vieren dat de zwemlessen weer beginnen

Entree dorperesch
Dorper Esch
Beeld: Twente FM

DENEKAMP – In zwembad Dorper Esch in Denekamp gaan de zwemlessen weer van start.


Er was grote blijdschap na de persconferentie bij het team van Sportcomplex Dorper Esch. Ze mogen namelijk vanaf morgen weer zwemles geven aan kinderen. En omdat de kinderen lange tijd niet zijn geweest, besloten zij om gratis twee extra zwemlessen aan te bieden. Ook ligt er voor elk kind een klein welkom-terugcadeautje klaar.

Het team van Dorper Esch is met veel enthousiasme aan de slag gegaan om alles weer te regelen voor de zwemlessen. Ouders werden gebeld en zweminstructeurs ingepland.
"We hebben echt ontzettend veel zin om weer zwemlessen te geven", vertelt Hanneke ter Brugge, interim manager. "Hopelijk staan de kinderen ook te trappelen, maar het zal voor hen vast ook weer even wennen zijn. Daarom besloten we om in de weekenden van 20 en 21 en 27 en 28 maart extra zwemlessen te plannen, waar ouders gratis gebruik van kunnen maken. Dat kan voor sommige kinderen net het verschil maken om wat sneller de draad weer op te pikken."

De ouders worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

250 badeendjes

Om het weer opstarten van de zwemlessen extra feestelijk te maken, werden er ook zo'n 250 badeendjes besteld. "Als je die allemaal ziet, daar word je echt helemaal vrolijk van", vindt Ter Brugge. "We beschouwen het weer opstarten van de zwemlessen toch als een klein feestje. Daarom krijgt elk kind een badeendje. Een soort welkom-terug cadeautje."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.