Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Entree sportpark SDC’12 veiliger

Sport voetbal op gras
Voetbal op groen veld
Beeld: Twente FM

DENEKAMP – De entree van het sportpark van SDC’12 vanaf de Kappelshofweg is weer toegankelijk.


In de winter werd de bestrating al afgerond, nu zijn ook de hekwerken geplaatst en kunnen de nieuwe fietsenstalling en parkeerplaats in gebruik worden genomen. De bouw van een materialenopslag gaat voorlopig niet door. "De entree is voor zover als mogelijk ook veiliger gemaakt voor fietsers", meldt de club.

“Vóór de parkeerplaats wordt bereikt, worden fietsers al richting fietsenstalling geleid. Achteruitrijdende auto’s vormen zo geen gevaar meer voor de veelal jonge fietsers."

De werkzaamheden aan de Kappelshofweg zijn nog niet afgerond. Onderdeel van het plan is de bouw van een materialenopslag annex entreegebouw.

Dat dit gebouw er nog niet staat is een direct gevolg van de coronacrisis, zo meldt de club. Het lijkt de bestuurders van SDC’12 namelijk raadzaam om de weliswaar beschikbare financiële middelen nog niet uit te geven alvorens duidelijkheid bestaat over de effecten van die coronacrisis. "Met een kantine die het afgelopen jaar slechts twee maanden open was is die crisis ook in de portemonnee van de penningmeester immers wel voelbaar.’’

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.