Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Quick’20 gaat voor meer meisjes

Oldenzaal voetbalvereniging Quick 20 2
oldenzaal_voetbalvereniging_Quick_20_2
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Quick’20 heeft momenteel zóveel meisjesleden dat er eigen meisjesteams gevormd kunnen worden.


Het meisjesvoetbal zit in de lift. Ook bij Quick’20 groeit het aantal meisjesleden. In alle leeftijdscategorieën kan de club nu meisjesteams vormen. Quick wil het meisjesvoetbal verder uitbouwen en houdt daarom vier kennismakingscursussen.

“Lijkt het je leuk om met andere meiden te voetballen, dan ben je bij ons van harte welkom om via BoesCoolFit kennis te maken met deze leuke sport,” nodigt Quick’20 uit.

Quick’20 heeft op maandagen 22 en 29 maart en 2 en 19 april twee groepen om 15.30 uur, te weten 6 tot en met 9 jaar en 10 tot en met 12 jaar. Deze kennismakingcursussen worden gegeven op sportpark Vondersweijde. De cursuskosten bedragen 5 euro per kind.

BoesCoolFit zorgt als stichting in samenwerking met het Oldenzaalse basisonderwijs en sportverenigingen voor een groot bewegingsaanbod voor kinderen. Ze willen de kinderen kennis laten maken met het gevarieerde sportaanbod in Oldenzaal door middel van binnenschoolse en buitenschoolse kennismakingscursussen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.