Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Boek Kwartetmoord al aan tweede druk toe

Boek growshop201
De auteurs van het boek Kwartetmoord; Jan Colijn en Tom Meerbeek.
Beeld: Twente FM

TWENTE – Het boek Kwartetmoord van de Twentse auteurs Tom Meerbeek en Jan Colijn is al toe aan een tweede druk.


En dat terwijl het boek nog maar net uit is. Het boek kwam bovendien deze week op plek 26 binnen in de Bestseller 60, de nationale ranglijst van best verkopende boeken.

“Erg mooi, maar dit blijft natuurlijk in de eerste plaats een afschuwelijk misdrijf met veel nabestaanden”, aldus Colijn.

Kwartetmoord gaat over de viervoudige moord in Enschede. In deze zaak werden vier mannen op klaarlichte dag in een growshop doodgeschoten. Een vader en zijn twee zonen werden hiervoor veroordeeld. Het vonnis is uniek: nooit eerder in ons land kregen drie leden van één gezin levenslang. De tweede druk ligt inmiddels in de winkels.

Meerbeek is trots op de positieve reacties op het boek. “De mooiste vonden we toch wel de mooie woorden die we kregen van de gerenommeerde misdaadverslaggevers Peter R. de Vries en John van den Heuvel. Als zulke coryfeeën zoiets over je boek zeggen, ga je toch wel lichtelijk blozen…”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.