Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Wybren Bakker (D66) op ‘verbindingstoer’ in Twente

10 bakker
Wybren Bakker op bezoek bij de vijzelturbine op landgoed Singraven in Denekamp.
Beeld: Twente FM

TWENTE – D66-kandidaat Wybren Bakker heeft per fiets een bezoek gebracht aan Tubbergen, Dinkelland, Oldenzaal en Losser.


Bakker maakt er een sportieve campagne van met een fietstoer door álle 25 Overijsselse gemeenten.“Campagne in tijden van corona vergt een beetje meer creativiteit dan in andere jaren,” stelt Bakker (nummer 43 op de landelijke D66-kieslijst).

Bakker zette op zijn vierde fietsdag vanuit Twenterand koers naar Tubbergen om via Dinkelland en Oldenzaal te eindigen in Losser.

In Oldenzaal sprak Bakker de lokale D66-fractie over goederenvervoer, terwijl toevallig twee lange goederentreinen voorbij kwamen. “Hier konden we de uitdaging meteen mee demonstreren,” aldus de Oldenzaalse D66’ers.
::volgendepagina::
Wethouder Jaimi van Essen van Losser nam Bakker mee naar de aangrenzende gemeente Dinkelland om een kijkje te nemen bij de vijzelturbine op landgoed Singraven in Denekamp. Van Essen wilde hiermee aan Bakker laten zien dat Noordoost-Twente actief is op het gebied van duurzaamheid.

Bakker beloofde de zorgen en kansen mee te nemen in zijn fietstas richting Den Haag, mocht hij verkozen worden.

“En anders gewoon naar de Provinciale Staten. Het is belangrijk dat naar alle mensen in onze provincie wordt geluisterd. Ik blijf opkomen voor de signalen van onze inwoners in de Staten en ga dat hopelijk ook doen in de Tweede Kamer.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.