Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Veertig kinderen in Oldenzaalse vakantieklas

Kunst schilder penseel
Kunst
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – De vakantieklas in Oldenzaal was afgelopen week gevuld met veertig kinderen.


Die kinderen volgden geen les maar beleefden een actieve voorjaarsvakantie. De klas van Impuls was speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar die een steuntje in de rug konden gebruiken.
De kinderen vermaakten zich opperbest met workshops vol sport, spel, theater en plezier.

Veel van de kinderen hebben een zware periode achter de rug door coronamaatregelen. Sommigen hebben het daardoor thuis niet fijn, anderen misten socialen contacten.

“De kinderen zijn deze week echt opgebloeid,” concludeerde coördinator Linde Rijssemus tevreden na afloop van de Vakantieklas Doen.

Impuls hield de Vakantieklas Doen! in samenwerking met partners zoals de basisscholen in Oldenzaal en ‘Supporter van Elkaar’ van Scoren in de wijk. Kim Grote Punt heeft de creatieve workshops verzorgd. De Rotary verzorgde de bosspelen en sponsorde de laarzen. Piet Nijboer, de groenteman in winkelcentrum de Thij, heeft voor de nodige tussendoortjes, - veel fruit - gezorgd.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.