Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Handbalbestuur DSVD zoekt nieuwe leden

Dsvd2027102019
DSVD tegen V&L
Beeld: Twente FM

DEURNINGEN – Handbalvereniging DSVD heeft er drie nieuwe bestuursleden bij gekregen, maar is nog steeds op zoek naar meer.


De club is nog op zoek naar actiegerichte bestuursleden, sponsorwervers, een voorzitter technische commissie en leden voor de jeugdcommissie. DSVD is blij met de drie nieuwe bestuursleden.

“Dit geeft ons bestuur een enorme boost. Toch zijn we er nog niet: hoe meer bezetting we hebben, hoe meer we de taken kunnen verdelen. We zijn dus nog steeds op zoek naar versterking’’, meldt het bestuur.

“Wij houden van plezier en samenwerking, van open communicatie en denken in mogelijkheden. Krijg jij ook zin om je steentje bij te dragen aan het handbalplezier in ons dorp? Laat het ons weten.’’
::volgendepagina::
De drie nieuwelingen in het bestuur zijn Yvette Maathuis, Chantal Klieverik en Moniek Beek.

“Yvette Maathuis gaat het wedstrijdsecretariaat gaan runnen. Een belangrijke spilfunctie en geen geringe klus! We zijn dan ook zeer blij dat Yvette zich hiervoor in gaat zetten. Daarnaast treedt ook Chantal Klieverik toe tot het handbalbestuur. Zij zal de rol van voorzitter Jeugd gaan bekleden en wordt daarmee eveneens lid van het bestuur. Moniek Beek kan hierdoor de volledige overstap maken naar het bestuur, waar zij voorlopig waarnemend voorzitter zal zijn.’’

Wie meer informatie wil over één van de bestuursfuncties kan contact opnemen met Moniek Beek, telefoon 06 4307832.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.