Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Brahim Abchir blijft trainer dames 1 Set-Up

Volleybal
Volleybal in hand
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM – Brahim Abchir is ook komend seizoen trainer en coach van dames 1 van eredivisionist Lammerink Installatiegroep/Set-Up’65.


Abchir is blij met de contractverlenging. “Mijn hart ligt hier. Dit is mijn club’’, zegt hij op de site van Set-Up. “Ik heb het hier naar mijn zin. En wil graag nog lang mijn steentje bijdragen. Hopelijk kan dat weer snel in een volle Schalm.”

In 2013 promoveerde Set-Up onder leiding van Brahim van de topdivisie naar de eredivisie. In 2015/2016 werden er twee hoogtepunten aan toegevoegd. Set-Up haalde de bekerfinale én de strijd om de landstitel. In 2018 verliet Abchir de club, maar vorig jaar keerde hij terug.

In het huidige coronaseizoen blijft succes nog uit. “We mogen blij zijn dat we mogen volleyballen, maar natuurlijk missen we het publiek enorm”, aldus Abchir.

Het damesteam uit Ootmarsum speelde tot nu toe zeven wedstrijden, maar wist nog geen zege te behalen. Volgens Abchir is er echter veel potentie. “Het team is begin dit jaar bijna helemaal nieuw samengesteld. De dames hebben kwaliteit en willen ontzettend graag. Vergeleken met begin van dit seizoen zijn we ontzettend gegroeid. En ik denk dat er nog veel meer in zit.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.