Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Geen theaterbezoek, tóch voorstellingen in De Bond

08 astronautje
Theatervoorstelling André het Astronautje.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Het Oldenzaalse stadstheater De Bond presenteert het Vakantietheater, een online theaterprogramma, speciaal voor de voorjaarsvakantie.


“Nu je nu even niet naar het theater of de film kunt brengen wij het theater naar je toe,” aldus het theater. “Vanuit je luie stoel kun je dankzij Vakantietheater genieten van poppentheater, muziek, verteltheater.”

Tot en met zondag 28 februari deelt Vakantietheater dagelijks drie online voorstellingen voor 7,50 euro per stuk.

Elke dag is er om 10.00 uur een voorstelling voor peuters (vanaf 2 jaar), om 14.30 uur voor kleuters (4+) en om 16.00 uur een meer arthouse-achtige voorstelling.

Kaarten zijn verkrijgbaar via stadstheaterdebond.nl.

Klein Zwanenmeer

Er zijn allerlei voorstellingen, waaronder ‘Klein Zwanenmeer’, een danstheatervoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar. Daarin wordt dans gecombineerd met poppentheater en magisch schimmenspel op een bewerking van de muziek van Tsjaikovski.

André het Astronautje

André het Astronautje is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Een jonge onderzoeker stelt vragen over de ruimte vanachter zijn computer. Met hulp van het internet leert hij alles wat hij moet weten over de ruimte en bereidt hij zich voor op zijn grote reis naar de maan.

Alice in Wonderland

Iedereen kent het blonde meisje in het blauwe jurkje. Maar Alice is veranderd, is te zien in Alice in Wonderland (4 tot en met 8 jaar). Is Wonderland dan nog wel hetzelfde? Heeft het konijn nog wel haast? Is de rups nog wel raadselachtig, de hoedenmaker zo gek als een deur? Of is iedereen in de war?
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.