Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Oons Stekkie ontvangt eerste groep kinderen

06 oonsstekkie
Oons Stekkie aan de Burgemeester Hoogklimmerstraat in Denekamp.
Beeld: Twente FM

DENEKAMP - Kinderdagopvang Oons Stekkie heeft officieel haar intrek genomen in het pand aan de Burgemeester Hoogklimmerstraat in Denekamp.


Op 15 februari start de eerste groep in het nieuw ingerichte pand. Als de eerste groep is gesetteld en het laatste meubilair binnen is, kan ook de tweede groep van start. In totaal is er plek voor drie groepen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Eigenaar Ellen Loohuis: “We zijn ontzettend blij dat we nu met de eerste groep van start kunnen gaan. Om vanaf het begin voor alle leeftijden opvang te kunnen bieden, is de groep 0-2 jaar en 2-4 jaar nu even gecombineerd. Half maart gaat de tweede groep van start en splitsen we de groepen. Daarnaast komt er nog een derde groep voor de oudere peuters vanaf 3 jaar. Uiteindelijk heeft elke leeftijdsgroep een eigen verdieping en buitenspeelruimte.”

De ondernemende familie is al eigenaar van zorgboerderij Boerderijcampus en Manege Meinders en de kinderdagopvang sluit daar perfect op aan volgens Loohuis.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.