Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

FFF Deurningen presenteert programma gewoon: ‘Het gaat vast wel door’

06 fff
Deurningen kan zich verheugen op een vol programma tijdens de Fancy Fair Feesten.
Beeld: Twente FM

DEURNINGEN – In Deurningen is het programma voor de Fancy Fair Feesten gelanceerd, onzekerheid over overheidsmaatregelen of niet.


Het bestuur van de Fancy Fair Feesten in Deurningen bekijkt het positief en gaat het evenement niet bij voorbaat afgelasten of van datum wijzigen. “Wij gaan er vanuit dat we in het eerste weekend van de bouwvak hier een fantastisch weekend kunnen draaien” zegt voorzitter André Mensink.

Vandaar dat het programma voor het evenement van 23 tot en met 26 juli gewoon wordt gepresenteerd. Op de affiches prijken de namen van Snollebollekes, the Mountain Crew en Paul Elstak, naast elementen als de TrekkerTrek, het darttoernooi en het speelvermaak voor kinderen.
De aftrap is voor de Grootste Bouwvakbarbecue van het land, de Q-Music de foute party.

De ticketverkoop start zodra de nieuwe website is gelanceerd.

Hoewel er aan enthousiasme geen gebrek is wordt op de achtergrond rekening gehouden met eventuele restricties vanuit de overheid. “Het zou heel jammer zijn en we gaan er niet vanuit, maar wie kaarten haalt, krijgt natuurlijk zijn geld terug als het toch niet door kan gaan”.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.