Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Welke lokale held verdient een ontbijtje?

Ontbijt
ontbijt
Beeld: Twente FM

TWENTE - Mensen kunnen hun lokale held uit de zorg, onderwijs, agrarische sector, openbaar vervoer of andere vitale sector opgeven voor een ontbijtje bezorgd door een kandidaat-Kamerlid van het CDA.


"Alle mensen in cruciale beroepen, zoals de zorg, onderwijs, hulpdiensten of transport leveren een ongelooflijke prestatie, vooral nu in de aanpak van het coronavirus," aldus de partij.

Bedanken

"Dag en nacht zijn ze in touw voor de zorg voor patiënten, vervoer van levensmiddelen en bescherming van inwoners. Tegelijk zien we ook hoe kwetsbaar vitale sectoren kunnen zijn in tijden van crisis. De regionale CDA-kandidaten willen daarom deze lokale helden bedanken voor hun tomeloze inzet voor onze samenleving."

Ontbijt op bed

De CDA-kandidaten gaan vroeg op pad met een lokaal samengesteld ontbijtje op zaterdagochtend 13 februari. Omdat opgeven voor een ontbijtje kan via www.stemvanderegio.nl.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.