Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Glasvezel in Lattrop, Noord-Deurningen en Tilligte is dichterbij dan ooit

Glasvezelkabel
glasvezelkabel
Beeld: Twente FM

LATTROP/NOORD-DEURNINGEN/TILLIGTE - DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Lattrop, Noord-Deurningen en Tilligte. Als per dorp 35 procent van de inwoners ja zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk door vóór 21 april 2021 een abonnement af te sluiten bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in deze dorpen.


“Als afgelopen tijd iets gebleken is, is het wel het belang van een goede internetverbinding. Voor het thuiswerken en thuisonderwijs. Maar ook voor ontspanning: een serie streamen, online gamen, of ‘ouderwets’ websites bezoeken. En natuurlijk op afstand contact houden met elkaar. Dankzij internet waren we op afstand verbonden. Dan is snel en stabiel internet uiteraard erg prettig. Daarom zijn we erg blij dat ook Lattrop, Noord-Deurningen en Tilligte toegang krijgen tot glasvezel. Daarmee is onze hele gemeente aangesloten op de snelweg naar de digitale wereld. En zijn we dadelijk als noabers niet alleen off-, maar ook online goed verbonden," aldus wethouder Ilse Duursma.

Persoonlijk geïnformeerd

Inwoners van Lattrop, Noord-Deurningen en Tilligte die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Ook kan men op de website gavoorglasvezel.nl een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Meer informatie over de glasvezelcampagne in Lattrop, Noord-Deurningen en Tilligte is te vinden op gavoorglasvezel.nl.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.