Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Nederlaag Set-Up ‘met perspectief’

Sport volleybal
volleybal
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM – De volleybalsters van Lammerink Installatiegroep Set-Up’65 speelden zaterdag in de eredivisie een goede wedstrijd tegen het sterke VCN uit Capelle aan de IJssel, maar verloren wel, 2-3.

In de eerste set ging het aardig gelijk op, maar uiteindelijk pakte VCN de winst, 22-25. De tweede set was voor Set-Up.

De ploeg van trainer Brahim Abchir sloot de set af met vijf punten voorsprong, 25-20.

In de derde set kwam Set-Up met 8-4 voor en later met 18-15, maar op het eind was het 21-25 voor het team uit Capelle. In set nummer vier was het al even spannend, maar deze keer bleef Set-Up wel aan de goede kant van de score, mede dankzij een flink aantal punten van Benthe Olde Rikkert: 25- 23.
::volgendepagina::
In de beslissende vijfde set nam het team uit Ootmarsum een 6-3 voorsprong, maar daarna pakte VCN het over en keek Set-Up tegen een 6-8 achterstand aan.

Uiteindelijk werd het 13-15, in het nadeel dus voor de thuisploeg. ‘Een nederlaag met perspectief’, vond men in het kamp van Set-Up. Komende zaterdag wacht Set-Up een uitwedstrijd tegen het sterke Sliedrecht Sport.