Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Heracles op bezoek bij Utrecht

Team staf heracles almelo 2020
Team en staf Heracles Almelo 2020
Beeld: Twente FM

TWENTE – Heracles Almelo speelt zaterdag in speelronde 17 een uitwedstrijd tegen FC Utrecht.


De ploeg van trainer Frank Wormuth won drie van de laatste vier wedstrijden. Utrecht is de nummer 10 van de ranglijst en heeft net als Heracles 18 punten.

Hidde ter Avest

Bij Utrecht is René Hake de trainer. De club uit de Domstad won tot nu toe nog maar drie wedstrijden in deze competitie: FC Emmen 2-3, FC Twente 2-1 en RKC 3-1. Onlangs versterkte Utrecht zich met Hidde ter Avest, de Wierdenaar en oud-Twentespeler kwam over van Udinese.

Statistieken

Qua statistieken heeft Heracles weinig houvast. Van de vijftien eerdere edities van Utrecht tegen Heracles won Heracles er twee, tegenover acht zeges voor Utrecht.

Zeges

De eerste Almelose zege bij Utrecht is van 2 februari 1986. Uitslag 0-2 met goals van Rob Poell en Hendrie Kruzen. De tweede en laatste zege van Heracles in Utrecht is van 7 december 2014. Heracles won met 2-4 en Thomas Bruns, Mark Jan Fledderus, Wout Weghorst en Ilias Bel Hassani waren de
doelpuntenmakers. Peterson en Markiet scoorden voor Utrecht.

Laatste keer op bezoek in Utrecht

Op 17 december 2017 werd het 1-1 met treffers van Ayoub en Paul Gladon. De laatste Utrecht tegen Heracles was die van 9 december 2018, uitslag 3-1. Gustafson, Kerk en Emanuelson scoorden voor Utrecht, Maximilian Rossmann namens Almelo.

Eerder dit seizoen

Eerder dit seizoen eindigde Heracles tegen Utrecht in een 4-1 zege voor Heracles. Rai Vloet was de grote man met drie treffers. Silvester van der Water en Gustafson maakten de andere goals.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.