Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Heracles speelt zaterdag thuis tegen Vitesse

Team staf heracles almelo 2020
Team en staf Heracles Almelo 2020
Beeld: Twente FM

TWENTE – Heracles Almelo hervat de competitie zaterdag om 20.00 uur met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. De Arnhemmers staan vierde met negenentwintig punten uit veertien wedstrijden. Heracles is twaalfde met vijftien uit veertien.


Vitesse speelde voor de winterstop zeven uitwedstrijden en won er drie: bij RKC (0-1), ADO Den Haag (0-2) en Willem II (1-3). Eén uitwedstrijd eindigde gelijk (Groningen 1-1) en drie uitduels gingen verloren: Ajax (2-1), PEC Zwolle (2-1) en AZ (3-1).

Statistieken

Qua statistieken heeft Vitesse een nipte voorsprong. Van de vijftien afleveringen van Heracles tegen Vitesse won Heracles er drie en Vitesse vier. Acht keer eindigde het onbeslist. De laatste zege van Vitesse in Almelo is van 21 januari 2020, uitslag 0-2 met goals van Tannane en Matavz. Op 24 augustus 2019 werd het 1-1 met treffers van Linssen voor Vitesse en Cyriel Dessers voor Heracles.

Laatste overwinning

De laatste overwinning van Heracles op Vitesse in Almelo is van 16 maart 2019. Heracles won met 3-2 dankzij twee goals van Adrian Dalmau en de winnende van Dario van den Buijs. Voor Vitesse scoorden Foor en Bero.

Grootste zege

De grootste zege van Heracles in eigen huis op de Arnhemmers werd gevierd op 26 februari 2011. Heracles veegde Vitesse van het veld met 6-1. Mark Looms, Everton, Mark-Jan Fledderus en Willie Overtoom (2) maakte de doelpunten voor Heracles. Kashia van Vitesse scoorde in eigen doel en
maakte de 6-1. Trainer van Heracles was Peter Bosz.

Eerder dit seizoen

Eerder dit seizoen eindigde Vitesse - Heracles in 3-0. Openda, Darfalou en Tannane maakten de goals.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.