Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Vervolg voor Van contact naar contract

44 mantelzorg
Mantelzorg.
Beeld: Twente FM

TWENTE - De Twentse Zorgcentra houdt een nieuwe editie van ‘Van contact naar contract' op zaterdag 16 januari.


Deze editie voor het werven van nieuwe werknemers zal online plaatsvinden. Het is een informatief en interactief evenement, door middel van informatieve filmpjes, ervaringsverhalen en interactieve stellingen. Hierdoor hopen zij dat belangstellenden een goed beeld krijgen van de werkzaamheden, maar ook waar de Twentse Zorgcentra voor staat. Ook zijn er individuele gesprekken na die tijd.

MVG

De focus in dit event ligt op de doelgroep cliënten die niet altijd 1-2-3 te begrijpen zijn: cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Voor deze groepen is de Twentse Zorgcentra op zoek naar stabiele collega’s die kunnen bijdragen aan een vertrouwde omgeving voor cliënten. Hierin staat het bieden van structuur, duidelijkheid en nabijheid centraal.

Meedoen?

Tussen 10.00 en 12.00 uur vindt Van contact naar contract plaats. Om 12.30 uur zijn de individuele gesprekken. Aanmelden is wel noodzakelijk, dit kan door een CV op te sturen naar [email protected].

Meer informatie?

Meer informatie is te vinden via www.werkenbijdetwentsezorgcentra.nl/online-event-van-contact-naar-contract.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.