Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Veelbelovend muziekdebuut Bas Huttenhuis: Wine & Beer

01 21 oldenzaal wineandbeer
Bas Huttenhuis en zijn artiestenpagina op Spotify (Baseage)
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Bijna uit het niets schreef Bas Huttenhuis uit Oldenzaal een nummer met hitpotentie. Wine & Beer zal je vanaf nu steeds vaker horen op de radio, is de verwachting.


Baseage is de artiestennaam van de 36-jarige Oldenzaler. Van beroep docent op het ROC, in zijn vrije tijd schrijft hij graag teksten. “Toen ik de tekst voor Wine & Beer klaar had, wilde ik het in de archiefkast stoppen. Leuk om afgerond te hebben. Toch besloot ik om een producer te benaderen omdat ik benieuwd was wat een professional ervan zou vinden. Ik zong het in en kreeg een erg enthousiaste reactie.”
Huttenhuis ging ervoor naar de producer toe in Zeewolde. “Mijn nummer heeft een ‘fijne hoek’, zoals hij dat noemde. Het heeft een prettig ritme waardoor je het graag helemaal afluistert.”
Huttenhuis is nu een tijd verder en kan met trots zijn nummer laten horen aan iedereen. Het staat namelijk op Spotify en hij heeft het bij diverse radiostation geplugd.
Twente FM ging op bezoek bij Baseage in Oldenzaal voor een videoreportage. Kunnen we nog meer nummers van hem verwachten?

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.