Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Jaarwisseling Twente overwegend rustig

49 vuurwerk
Vuurwerk.
Beeld: Twente FM

TWENTE - Op enkele incidenten na, is de jaarwisseling overwegend rustig verlopen. Dat is de voorlopige conclusie van de diverse hulpdiensten.


Ondanks het vuurwerkverbod was er vooral in de steden volop vuurwerk te zien. Op diverse plaatsen in de regio, waaronder Oldenzaal moest de brandweer uitrukken voor kleine brandjes en in Almelo werd de politie opgeroepen voor een steekpartij aan de Resedastraat.

Op de spoedpost van het ziekenhuis in Almelo was het onrustig. Er kwam een vuurwerkslachtoffer met oogletsel binnen, een patiënt met letsel door carbid schieten en vijf patiënten met verwondingen door valpartijen als gevolg van overmatig alcoholgebruik.

De eerste hulp behandelde verder een patiënt met de drug GHB en twee patiënten met letsel door agressie en steekincidenten.
::volgendepagina::
De spoedpost van het MST had het duidelijk rustiger. Volgens een woordvoerder meldden zich uiteindelijk drie personen met letsel als gevolg van vuurwerk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.