Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Nieuwjaarsquiz en loterij voor RSC Rossum

Voetbaldoel
voetbaldoel
Beeld: Twente FM

ROSSUM - RSC Rossum geeft een nieuwjaarsquiz en een loterij op zaterdag 9 januari om 20.30 uur. Dit gebeurt via een livestream en de gehele opbrengst gaat naar de club.


"Zo hopen we in deze tijd de verbinding met elkaar te houden nu we bijvoorbeeld niet samen kunnen trainen of elkaar kunnen ontmoeten op ons mooie complex. Daarnaast hopen we op deze manier de club te kunnen steunen," laat de club weten via eigen kanalen.

Quiz

RSC Rossum laat nog niet weten wie de quiz gaat presenteren: "Deze avond wordt gepresenteerd door een gouden duo. Nieuwsgierig? Houd onze Facebookpagina in de gaten."

De kosten voor een team zijn 10 euro. Deelnemers ontvangen een link in de e-mail voor de livestream. Deze krijgen ze op de dag zelf. Ook krijgen zij een mailtje voor een online formulier, hier kunnen zij hun antwoorden invullen.

Loterij

Bij de loterij zijn er verschillende prijzen te winnen. Loten kunnen gekocht worden voor 2 euro. Ook zijn er acties, namelijk 3 loten voor 5 euro en 5 loten voor 7,50 euro.

Borrelpakket

Het is ook mogelijk om een borrelpakket te bestellen voor bij het evenement. Het pakket kan opgehaald worden op 9 januari in de kantine van RSC. Hoe laat dit kan, is nog niet bekend.

Aanmelden

Aanmelden kan via: https://www.rscrossum.nl/1/190/rsc-online-nieuwjaarsquiz-/.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.