Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Van der Wal nieuwe trainer De Esch

Sport voetbal op gras
Voetbal op groen veld
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Bas van der Wal wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van De Esch.


De 24-jarige Van der Wal komt in de zomer over van HVV Tubantia waar hij nu nog assistent-trainer is. Van der Wal wordt de opvolger van Walter Weghorst.

Veel trainerswisselingen

Bij vv Rietmolen wordt André Oosten de nieuwe trainer in het komende seizoen. Oosten komt van UDI in Enschede en was daar ook succesvol.

Blauw Wit’66 in Holten heeft met Christian Koop een trainer gevonden voor het nieuwe seizoen. Koop gaat Helwich Machielsen opvolgen.

Bert Jan Heupers heeft zijn contract verlengd bij Bentelo. Heupers is nu bezig aan zijn derde seizoen bij Bentelo. Eerder was hij onder meer trainer van FC Berghuizen.

Peter Bokma heeft bijgetekend bij vv Reutum. Hij is er nu voor het tweede jaar hoofdtrainer. Wesley Sanders blijft bij Eilermark. Sanders zit nu voor het vijfde jaar in Glanerbrug.

Hennie in ’t Hof blijft komend seizoen de trainer van DETO in Vriezenveen. Randolph de Fretes blijft aan bij DES in Nijverdal.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.